VÅRA TJÄNSTER

Wix Design skapades för att hjälpa små och medelstora verksamheter att synas online. Affärsidén är att snabbt få fram en snygg och stilren hemsida - och att du kan underhålla texter och bilder själv. Givetvis kan vi erbjuda webbsidor med mer avancerad funktionalitet, såsom webshop och bokningstjänster också. Läs mer om våra tre huvuderbjudanden nedan och kontakta oss om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert.

touchscreen computer
Graphic Designer Desk
Graphic Designer Working

DESIGN AV HEMSIDA

9 500 SEK - fast pris

Ge oss din logga och en kort beskrivning så ger vi dig ett designförslag. I uppdraget ingår en site med tre undersidor: Hem, Tjänster och Om oss. Detta kan givetvis utökas med fler sidor, fler områden och mer avancerad funktion. Allt ifrån medlemssidor, webshop, bloggar, till bokning av tider och möten.

- ofta har du ett förslag redo redan samma dag!

DRIFT OCH DOMÄN

6 900 SEK - per år

Vi registrerar, hanterar och kopplar ett domännamn till din sida. Vi ser till att den alltid är online och sköter både drift och underhåll av den IT som krävs. Priset avser en årlig kostnad och är obligatorisk för våra kunder.

- bekymmersfritt och enkelt!

WEBSHOP OCH E-POST

3 400 SEK - tillägg

Om du önskar kan du lägga till en webshop där du själv hanterar alla produkter och produktgrupper. Tjänsten innefattar hantering av beställningar, bekräftelser, samt uppföljning av betalningar. Om du önskar kan vi även sätta upp en e-post för sidan som vidarebefodras till din nuvarande mail. 

- vi ser snabbt till att du kan utveckla DITT företag!

KONTAKTA OSS

Morkullevägen 86, Uppsala, Sverige

©2018 by wix design. Proudly created by Mattias Brunk

Kontakt:

Mattias Brunk