VÅRA REFERENSER

Våra kunder är nöjda kunder

SPIUK

Spiuk red.jpg

Every rider. Every ride.

Spiuk behövde snabbt få upp en svensk hemsida med webshop. Projektet slutfördes på två dagar med gott resultat. Referens: Robin Niller.

SOLVER SWEDEN

SOL_Logo_w_tagline_highres.jpg

Complete Insight

Solver förnyade sin grafiska profil med ny logo, ny hemsida och ett modernt formspråk. Sidan har avancerade funktioner för inbäddad video, dynamiska bildgallerier, nyhetsflöde och länkar till sociala medier.

EGO PATI

[Jag är uthållig]

Ego pati, som betyder "Jag är uthållig" arbetar med löpcoachning och personlig träning. Ägaren hade tidigare försökt bygga en egen hemsida i ett bloggverktyg, men fastnade p.g.a. bristande tid och kunskap. Vi hjälpte honom samma dag han vände sig till oss.

KABELGRUPPEN

Kabelgruppen black logo.jpg

Nyproduktion - Installation - Reparation

Kabelgruppen i Uppsala arbetar med fiberläggning och svagström. Det är ett mindre företag med stor känsla för kvalitet. Kabelgruppen behövde nå ut med en hemsida för att synas på webben bland de som letar underentreprenörer och vill verifiera leverantörer. Deras hemsida driftsatte vi samma dag de beställde arbetet!

MantraSport_Träning_röd.png

Träning since 2002

Mantra Sport är en idrottsförening, cykelbutik, coachingföretag och mycket mer. De behövde en ny webbsida med webshop som presenterar hela deras bredd. Sidan driftsattes mindre än en vecka efter lagd beställning.

©2018 by wix design. Proudly created by Mattias Brunk

Kontakt:

Mattias Brunk